Sponsors

We willen graag dat Timmerdorp Zutphen een laagdrempelig, toegankelijk, jaarlijks terugkerend evenement voor jongeren van 6 tot 12 jaar blijft. Vindingrijkheid, vakmanschap, techniek en creativiteit komen samen en leveren een onvergetelijk resultaat op.

Om dit mogelijk te maken is er ook structurele ondersteuning nodig in de vorm van geld. Maar ook organisatie, materiaal, zoals hout, spijkers, verf en gereedschap, catering, workshops en animatie zijn onmisbaar voor een geslaagd Timmerdorp!

Dus draag bij aan een leuke week voor kinderen, doe een donatie bij het kopen van je kaart, of je meld je aan om te helpen tijdens de week zelf of met de organisatie.

Timmerdorp mogelijk maken als sponsor? Neem gerust contact op, je bent meer dan welkom!

Onze Sponsors

"In jouw Jumbo kun je prettig en vlot winkelen en je hebt een grote keuze uit lekkere, verse en gezonde producten. Elke dag gaan we voor 100% tevredenheid: de beste service, het grootste assortiment en de laagste prijs. Onze gastvrije en deskundige medewerkers staan klaar om jou te verwelkomen in onze winkel."

De BEER Professioneel BV is een voorraadhoudende groothandel voor de bouw, industrie in Oost-Nederland.

Als je kwetsbaar bent, op zoek naar gezelligheid, op zoek naar hulp, naar ondersteuning in jouw dagelijkse leven, bij wie of wat kun je dan terecht voor een beetje KaRACHT?

Het Torenfonds wordt gedragen door een aantal inwoners uit de regio Zutphen/Warnsveld. Ze komen uit allerlei sectoren van de samenleving, zoals kunst en cultuur, burgerschap en participatie, zorg en welzijn of natuur en milieu. 

U zoekt?

- Een plek waar u kunt printen en kopiëren
- Een mooi stukje papier
- Iets om te knutselen
- Kantoorartikelen

kom eens vrijblijvend bij ons binnenlopen!

Nieuwstad 29 in Zutphen

Dijkman Bouw, een bouwbedrijf dat haar afspraken nakomt en vakwerk levert. Niet voor niets hebben wij hiervoor in de afgelopen jaren twee keer de prijs voor beste klantgerichte bouwer in ontvangst mogen nemen.

We willen graag dat Timmerdorp Zutphen een laagdrempelig, toegankelijk, jaarlijks terugkerend evenement voor jongeren van 6 tot 12 jaar blijft. Wilt u zich hier ook hard voor maken, neem dan contact op met ons!

Met 136 doe het zelf winkels is KARWEI één van de grootste bouwmarkt formules van Nederland. In de KARWEI bouwmarkt vind je alles voor het verfraaien van je woning en tuin. 

Heeren van de Zee, ontstaan door passie voor Vis!

Elke dag streven wij ernaar om met ons gezellige team onze klanten te voorzien van een heerlijk visje, misschien wel de lekkerste van Nederland.

Voor het lekkerste en meest uitgebreide snoep, ijs en american candy in Zutphen e.o.! Een paradijs om jezelf of een ander lekker te verwennen. Ga eens langs bij Snoopies en trakteer jezelf of een ander.

Bij FuldBouw, de specialist in dakbedekking in Zutphen en omstreken. Fuldbouw staat garant voor vakmanschap en klanttevredenheid. Wij staan voor eerlijk advies, een heldere planning, gedegen uitvoering en veilig onderhoud. Uw dak is onze zorg.

LOXAM Access behoort tot één van de meest toonaangevende verhuurders van hoogwerksystemen in Nederland. Voor elk "bereikbaarheidsprobleem" hebben wij een oplossing. Deskundige adviseurs kunnen u helpen om te bepalen welke machines u het beste kunt gebruiken. p Neem contact met ons op voor het juiste advies.

Wij zijn blij dat vele sponsors het mogelijk maken om Timmerdorp Zutphen te organiseren. Zo ook aan stichting Bakkers Weeshuis te Zutphen

Wijkcentrum Waterkracht

Is het een huiskamer? Is het een buurthuis? Is het een restaurant? Wijkcentrum Waterkracht is alles-in-1. Of je nou af en toe je buren wilt ontmoeten, een potje kaarten of sjoelen, een film kijken, even lunchen na je boodschappen, een spelletjesmiddag bijwonen, een bijeenkomst van je vereniging houden, of een avondje uit eten. Het kan allemaal!

Addink is uw professionele partner;

flexibel, betrokken en betrouwbaar.

Addink neemt uw volledige logistieke proces uit handen bij transport naar uw particuliere klant (B-to-C)

woonwinkel Eijerkamp: complete woonbeleving

Bij woonwinkel Eijerkamp ben je aan het juiste adres voor alles op het gebied van wonen, slapen, design, verlichting, raam- en vloerdecoratie. In onze woonwinkels vind je de nieuwste design meubelen van topmerken onder één dak. Een ware woonbeleving bij Eijerkamp Zutphen en Veenendaal

Al 130 jaar is Albert Heijn de supermarkt van en voor ons allemaal. Als oudste nog bestaande supermarktketen van Nederland vullen we dagelijks zo'n vijf miljoen borden. Met meer dan 100.000 werknemers nemen we die grote verantwoordelijkheid en zorgen we ervoor dat de klant altijd lekkere, gezonde, duurzame en betaalbare producten in onze winkelschappen vindt.

Het gemak van een grote supermarkt dichtbij en vriendelijkheid hoog in het vaandel. AH de Brink  voor uw dagelijkse boodschappen

Palletfabriek de driehoek stelt pallets beschikbaar voor de bouw van timmerdorp Zutphen. We zijn ze zeer erkentelijk dat ze dit geheel vrijblijvend doen

Wissels Groep is een familiebedrijf met gedreven en gekwalificeerde medewerkers, dat al meer dan 93 jaar actief is. Onze drie werkmaatschappijen bieden klanten een breed pakket aan diensten op het gebied van infra, milieu, afval en transport. Met ruim 35 medewerkers hebben wij hebben specialisten in huis op de verschillende disciplines.

Bakkerij Ercan is de Turkse bakker die gelegen is in het multiculturele hart van Zutphen. Al jaren zijn wij een begrip in de buurt. Met dagelijks verse pide oftewel Turksbrood komen wij bij dagelijks bij velen thuis op tafel. Zo hebben wij ook bruinbrood, en vele andere Turkse lekkernij!!

Even een avondje geen zin om te koken? Kom gezellig bij ons eten, haal uw eten af óf laat het bij u thuis bezorgen. Bij Kokkie Zutphen is alles mogelijk! Wij bezorgen uw eten van 17:00 tot 20:00 uur.

Alle kinderen zijn dankbaar dat er zoveel sponsors zijn die het voor hen mogelijk maken te spelen, knutselen en plezier te maken bij het Timmerdorp Zutphen

DANK DANK 

APK klaar terwijl u wacht!

U bent op zoek naar een betrouwbaar garagebedrijf waar ze u nog bij naam kennen. Snel geholpen wordt tegen een zeer aantrekkelijk tarief. Garagbedrijf Peter Braam biedt u dit allemaal. Een onafhankelijk garagebedrijf met 30 jaar ervaring. Vier vaste monteurs die uit de voeten kunnen met elk merk auto. Goede service, geen wachttijden en een rekening waar u niet van schrikt! APK keuringen zonder afspraak en klaar terwijl u wacht!

Samen kom je verder

Coop is groot geworden door samen te werken. Dat is het geheim van ons succes. Het vermogen om samen te werken zit niet alleen in onze naam, het zit al meer dan 125 jaar in ons bloed.

En samen met de COOP konden we de kinderen voorzien van drinken. Dat laat maar weer zien dat je samen het verschil maakt. 

Timmerdorp Zutphen 
Alle rechten voorbehouden 2019
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin